19:00

Frövi IK

Referat: Östansjö IF - Frövi IK

En "skitmatch" i Östansjö
Vår 3:e match i serien spelades borta mot Östansjö IF och slutade med förlust med 3-2 efter 1-0 i paus. Första kvarten av matchen känner lagen på varandra och vi har några halvskapliga anfall men är aldrig nära att näta vilket inte heller Östansjö var men de hade en hel del boll speciellt första tio. I matchminut 18 gör hemmalaget 1-0 vilket kändes lite tungt och snöpligt. Det blir inga mer mål i första men vi skapade några fina anfall som avslutades med inlägg men i princip varje inlägg gick lite för långt. Andra halvlek hinner precis börja innan det står 2-0 på resultattavlan. 2-0 kom via nick på inlägg långt utifrån. Nu börjar vi vakna till, spelar med högre fart, styr spelet och skapar några lägen men det dröjer innan vi nätar och det gör vi i matchminut 78 då Johannes nickar in bollen efter en högerhörna. När vi går för kvittering skapar man luckor och i minut 84 kommer 3-1 efter ett uppspel och avslut efter målvaktsretur - surt! Vi fortsätter att jaga reducering via att ha spelet och med några minuter kvar av matchen kommer reduceringen till 3-2 via Wille som placerade bollen säkert i mål efter att bollen stutsat ut från stolpen från skott av Johannes. Kvitteringen kom aldrig, men vi hade ett bra läge med 1 minut kvar av matchen där vi var nära, utan vi förlorar en match där vi spelmässigt inte presterade på det sätt vi kan.